Studentpass Singapore

Studentpass Singapore

 

Du som är antagen till ett Universitet i Singapore för studier på helfart kommer att behöva ansöka om ett student pass som är deras visum för studenter.

 

JCUS vårt partneruniversitet i Singapore är ett EDUtrusted privat Universitet och skall du studera här hjälper vi dig med hela studentpass ansökningsprocessen.

 

Som student ansöker man om sitt studentpass före ankomst till Singapore och man skickar normalt sett sin student pass ansökan mellan 2-6 månader före kursstart.

 

Du kan räkna med en processtid om ca 4 veckor för att ICA som är organet i Singapore skall utfärda ditt studentpass. ICA tar ut en kostnad om 30SGD för att processa ansökan och 60SGD för att utfärda ett student pass. Vi på OneworldStudies skickar dig all information kring processen i samband med din ansökan.

 

Viktigt! För att ansöka och kunna få ett student pass skall du studera på helfart och kan inte läsa en kvällskurs eller studera på deltid.

 

I samband med din student pass ansökan fyller du i och signerar en rad olika dokument som du får ifrån Universitetet som också bistår med hjälp för just din student pass ansökan. Vi på OneWorldStudies granskar din ansökan och ser till att den är komplett innan den skickas vidare till Universitetet.

 

För mer info kring visum för studerande i Singapore klicka här 

 

Tveka inte att kontakta oss för mer information kring Singapore och vår skola JCU Singapore.