FÖRSÄKRING STUDERA UTOMLANDS & WORKING HOLIDAY

EN SKRÄDDARSYDD FÖRSÄKRING FÖR DINA BEHOV

Vi på OneWorldStudies är auktoriserad försäkringsförmedlare åt Gouda.

En av de absolut viktigaste delarna när man åker utomlands för att studera på universitet, språkskola eller under ett working holiday år är att ha en bra försäkring.

De skolor vi arbetar med kräver i de flesta fall att du som internationell student har en heltäckande försäkring. I många fall slipper du teckna deras försäkringar när du tecknat en försäkring via Gouda. 

Åker du på ett av våra working holiday jobbpaket så är försäkring obligatoriskt och vi hjälper dig att teckna en försäkring som passar för just dina ändamål, om det är dykning eller andra aktiviteter. 

Som auktoriserad försäkringsförmedlare hjälper vi dig att hitta en passande försäkring för just dig.

Att teckna en försäkring via OneWorldStudies innebär inga merkostnader. Fördelen är att du har alla viktiga dokument samlade hos oss & vi kan hjälpa dig under din tid utomlands. 

Gouda Reseförsäkring är en del av den norska försäkringskoncernen Gjensidige. Gjensidige har försäkrat liv, hälsa och andra värden sedan 1816. I Sverige är Gouda en av de ledande aktörerna på marknaden för såväl privat som tjänstereseförsäkringar.

Koncernen bildades 1924 och försäkrar idag mer än 2 miljoner resenärer per år.

I utbudet finns även försäkringar anpassade för studier och arbete utomlands, liksom sjuk- och olycksfallsförsäkring för utländska besökare samt avbeställningsförsäkring.

Goudas ambition är att erbjuda den svenska marknaden de mest omfattande och prisvärda reseförsäkringsprodukterna, vilket ger trygghet för såväl privatpersoner som grupper och affärsresenärer.

Vi erbjuder i dagsläget GOUDAS ungdomsreseförsäkring för dig som skall ut på working holiday i Australien eller Nya Zeeland & studera utomlands försäkring vilket är en försäkring lämpad för dig som skall plugga utomlands. 

Läs mer & boka din försäkring genom att klicka på rätt försäkring för dig nedan och fyll i vårt försäkringsformulär. Vi återkommer då inom kort till dig per mail med pris & faktura. 

 

TRYGGHET UNDER DINA STUDIER & WORKING HOLIDAY

Du får gärna jämföra olika försäkringar. Tänk bara på att kostnaden för en försäkring handlar i de flesta fall om vad försäkringspremien innefattar och vilka ersättningsnivåerna är, samt vad som är inkluderat och inte inkluderat. 

GOUDA studera utomlands & working holiday har en rad fördelar och jämför du med försäkringar som täcker lika mycket så står den sig bättre i pris och täcker mer än andra försäkringar. 

Vår Working Holiday - Ungdomsreseförsäkring har ingen självrisk & täcker tex bungy, fallskärmshoppning, klättring & dykning. Detta är i många fall inte inkluderat i andra försäkringspremier och lägger du till dem får du plötsligt en betydligt högre försäkringspremie.