CQU University Australia

Melbourne - Sydney - Brisbane - Queensland

Skolan

Erbjuder dig som student en personlig approach till inlärning. Universitetet har ett huvudcampus i Rockhampton men har även mindre city campus i Melbourne, Sydney, Brisbane samt över hela Queensland.

Vi på OneWorldStudies har personlig erfarenhet av att studera på CQU och kan ge dig en rättvis bild av skolan och hur det är att studera på CQU.

Den stora fördelen med att läsa på ett mindre Campus är dels att de ligger väldigt centralt belägna och har nya fräscha faciliteter, men det ger dig som student även möjligheten att snabbt lära känna dina kurskamrater och även få en nära kontakt med lärare.

Som internationell student finns även mycket hjälp att få med studierna, engelskan och hjälp att acklimatisera sig till det nya livet i Australien. Det fina med CQU är även att man har möjlighet att byta mellan olika campus och uppleva olika delar av Australien och även kursavgifterna är rimliga.

Många lärare arbetar inom det som de föreläser inom vilket även gör att föreläsningarna och kurserna känns up to date och relevanta.

CQU Campus

Består av flera olika campus med huvudcampus i Rockhampton – Men du kan välja att studera i Sydney, Melbourne, Adelaide, Brisbane, Noosa, Gladstone, Mackay, Townsville eller på deras nyöppnade campus i Cairns.

Program

Undergraduate 

Postgraduate 

Fakulteter

Business & Law

Education & Arts 

Engineering & Technology 

Human, Health & Social Sciences

Medical & Applied Sciences 

Nursing & Midwifery 

Visste du att?

 

  • Vi på OneWorldStudies känner över 10 graduates från CQU som alla idag har spännande karriärer.
  • CQU’s Sydney Campus med 2000 studenter ligger på Kent St är bara en kort promenad ifrån Circular Quay med operahuset i bakgrunden och Darling Harbour är också inom gångavstånd.
  • CQU erbjuder program och studyabroad terminen till konkurrenskraftiga priser.
  • Presterar man bra så finns det god möjlighet att få stipendier under sin studietid.

 

Fem anledningar att studera på CQU University

 

  1. CQU har högre anställningsgrad än snittet för Australiensiska Universitet och mer än 80% av studenterna som tar examen har jobb efter sina studier.
  2. CQU har mer än 30 000 studenter totalt på sina campus och möjligheten att studera på olika orter och kunna byta stad inom vissa ramar är lockande.
  3. CQU ger dig möjlighet att få en nära relation med både lärare samt kurskollegor då du oftast har färre studenter på föreläsningar och färre studenter per lärare.
  4. Kostnaderna för en utbildning eller study abroad termin är lägre än snittet i Australien på ett Universitet som ändå ger dig väldigt bra förutsättningar att lyckas inom din karriär.
  5. Du kommer på skolan att arbeta med studenter ifrån hela världen vilket gör att du får en förståelse för kulturer och lär dig ovärderliga kunskaper och får så kallade people skills.

Boende

För att hitta passande boende går du in här

Kontakta oss