STUDERA I BARCELONA SPANIEN

UNIVERSITET I SPANIEN

UTBILDNINGAR DU KAN LÄSA I BARCELONA

Vårt Universitet European University Barcelona är en fokuserad Business School med nytänkande & spännande program för framtiden.

Här blir du rustad med språkfärdigheter, kommunikation samt verktyg för att lyckas inom Business Management, Marketing och entreprenörskap.

VILL DU STUDERA PÅ UNIVERSITET I SPANIEN & BARCELONA

På European University i Barcelona ligger fokus på Business, Marketing, Management & Entreprenörskap. Här har du ett fantastiskt campus mitt i centrala Barcelona.

Du har föreläsningar i små klasser & nära kontakt med erkänt bra föreläsare och professorer ifrån affärsvärlden som arbetar på European University i Barcelona.

SPANIEN & BARCELONA LIFESTYLE

Härligt klimat, sena kvällar och goda tapas är något som ofta förknippas med Spanien. I Barcelona får du dessutom en härligt internationell stad med stora framtidsmöjligheter

Det finns ett enormt kulturutbud med mat, festivaler och människor ifrån hela världen och Barcelona sover aldrig riktigt. Många internationella företag finns representerade i Barcelona som har ett pulserande affärsliv likaväl som nattliv.

EUROPEAN UNIVERSITY BARCELONA

 

På European University och deras Business School är det som du förstår på namnet Business relaterade ämnen man studerar. De är erkänd duktiga på området med lärare ifrån näringslivet och ett stort kontaktnät inom olika branscher. Här läser du på campus mitt i centrala Barcelona.

Man har även möjlighet att fast-tracka sina studier vilket innebär att man kan läsa en Bachelor Degree på bara 2 år.

Några program du kan läsa på European University

Human Resource Management

Finance & Management

Marketing & MBA Program

Enterprise & Entreprenörskap

International Business

Read more

VARFÖR STUDERA I SPANIEN & BARCELONA

LÄS MER!

BUENO, PORQUE!

Få en internationell utbildning på Engelska samtidigt som du lär dig Spanska.

Möjlighet att läsa en Bachelors degree på bara 2,5 år

Möjlighet att lägga delar av utbildningen i Tyskland & Schweiz 

Du kan finansiera hela utbildningen genom CSN

Perfekt startpunkt för en internationell karriär inom Marknadsföring, Ledarskap, Entreprenörskap & Egen verksamhet

Du har Barcelona utanför din dörrport!

Studera en termin & Få credits till ditt hemuniversitet

STUDIER PÅ EUROPEAN UNIVERSITY MED ONEWORLDSTUDIES

Vi hjälper dig att hitta rätt program baserat på dina framtidsmål. EU Barcelona har en mängd spännande business utbildningar & med vår erfarenhet guidar vi dig och hjälper dig bli antagen till rätt program.

För dig som studerar på Universitet i Sverige kan vi även hjälpa dig hitta kurser som intresserar dig & som du kan tillgodoräkna dig i din nuvarande utbildning och program.

STUDIESYSTEMET PÅ EUROPEAN UNIVERSITY

I Spanien på European University studerar och är del av Bolognaprocessen. För dig innebär det att du får en internationellt & inom EU mycket gångbar utbildning.

Du läser två eller tre terminer per år och får efter 2,5 till 3 år en Bachelor degree. Du kan även läsa mycket respekterade MBA program på 1,5 år om du har en tidigare utbildning samt erfarenhet av ledarskap.

FOKUSERAD BUSINESS UTBILDNING

Statligt kvalitetssäkrad utbildningsnivå samt högt rankade privata och statliga Universitet med ett brett urval av kurser & program.

JCU Singapore har högsta möjliga status i Singapore och efter dina studier får du en internationellt gångbar Bachelor eller Master ifrån JCU Australien.

INFORMATION OM ATT STUDERA I SPANIEN & BARCELONA

ENGELSKAKRAV & ANTAGNING

På våra Universitet, College & skolor slipper du i regel att ta engelska test på om du har VG/C eller bättre i Engelska A+B steg 5+6 ifrån Gymnasiet förutsatt att dina betyg inte är äldre än 5 år. De kan hursomhelst kräva ett IELTS/TOEFL test och ett visst resultat beroende på program. Du gör bäst i att höra med oss om detta i samband med din ansökan.

Gällande antagning så är den oftast löpande och antagningsavdelningen kommer titta på följande. Betyg ifrån Gymnasiet, eventuellt Universitetet om du läst eller läser där. Personligt brev Portfolio/Intervju. Främst för kreativa utbildningar.

BOENDE & LEVNADSKOSTNADER I SPANIEN & BARCELONA

Med tanke på att du kan finansiera en 3 årig Bachelor genom CSN på European University så får du pengar över till boende och levnadskostnader genom CSN.

Studenter brukar dela boende för att komma undan billigare. Stora städer som Barcelona & Madrid ligger i linje med boende kostnader i Sverige och det gör även matkostnader. Det är däremot betydligt billigare att äta ute.

CSN FÖR STUDIER I SPANIEN

Beroende på din ambitionsnivå och ekonomi samt inriktning och betyg kan vi hitta ett alternativ som kan finansieras genom CSN. En förutsättning för oss är att alla våra partnerskolor är godkända av CSN till att börja med.

Vill du studera en termin i Spanienså klarar du dig normalt på CSN som täcker, resor, boende, försäkring samt studiekostnader. Vill du läsa ett helt program en Bachelor så gör du bäst i att kontakta oss för en mer detaljerad kalkyl.

VILL DU STUDERA I BARCELONA & SPANIEN? INFORMATION & STUDIERÅDGIVNING

Vi på OneWorldStudies har lång erfarenhet av studier i Spanien & hjälper gärna dig att ansöka till ett bra Universitet, Språkkurs eller College & en passande utbildning där du kan bli antagen.       

Hör gärna av dig till oss per telefon eller på mail med dina frågor om studier i Spanien & Barcelona.

Mobil: 0727 18 03 22 & 0727 18 06 22

Email: info@oneworldstudies.se