Studera utomlands i Brisbane

UNIVERSITET & COLLEGE I BRISBANE

UTBILDNINGAR DU KAN LÄSA I BRISBANE

På de flesta Universitet i Australien som vi representerar kan du välja att läsa följande utbildningar. En eller två study abroad eller utbytes terminer där du läser 3 till 4 kurser per termin.

Diploma & Advanced Diplomas. Bachelor degrees & Professional Bachelor Degrees. Postgraduate Diploma. Masters Degrees

VILL DU STUDERA PÅ UNIVERSITET & COLLEGE I BRISBANE

BRISBANE är Australiens tredje största stad. Känslan är att man inte har bråttom när man går på gatorna, men det finns ändå mycket puls i staden och man har även trevliga marknader i Southbank, West End och The Valley på helger.

Genom Brisbane slingrar sig Brisbane River vilket gör att många väljer att åka City Cat färja genom staden som stannar vid flertalet Universitet. Det är en härlig atmosfär, klimat och en mycket populär studentstad som växer så det knakar.

BRISBANE LIFESTYLE

Studenter i Brisbane åker ofta på helgerna på utflykter med studiekamrater. Med närhet till Sunshine och Gold Coast med sina underbara milslånga stränder och härligt nattliv, finns hur mycket som helst att utforska.

Brisbane är inte lika dyrt som Melbourne och Sydney att leva och bo i vilket för med sig en rad fördelar för dig som student som får en hög levnadsstandard.

CQU university är ett otroligt uppskattat universitet bland skandinaviska utlandsstudenter. Som internationell student på CQU finns väldigt mycket hjälp att få för dig som internationell student allt för att lyckas acklimatisera sig så snabbt som möjligt. Som student har man även möjlighet att byta mellan olika campus. 

Några program du kan läsa på CQU

Business

Law

Education

Arts

Engineering & Technology

Read More

På Martin College kan du påbörja studier varje månad vilket innebär att skolan är ett väldigt flexibelt alternativ. Skolan har många nytänkande utbildningar som gör dig redo för arbetslivet. Goda möjligheter att tillgodo räkna dina studier om du vill läsa till en Bachelor på andra Universitet. 

Några program du kan läsa på Martin College

Business

Management

Marketing

Event Management

Travel and Tourism

Read More

På CATC's moderna och centralt belägna campus får du hjälp av de bästa lärarna i branschen för att göra dig redo för en karriär i designbranschen. CATC erbjuder state of the art campus med alla verktyg du behöver och cutting edge teknologi för att du skall behärska allt ifrån redigering till CAD, animering, illustrator och photoshop. CATC är en språngbräda in i design branschen och skolan samt lärare har direkt anknytning i branchen som du också möter i form av praktik. 

Program du kan läsa på CATC

Diploma of Grahphic Design 1 år 

Diploma of Interior Design & Decoration 1 år 

Diploma of Photography & Photoimaging 1 år

Read More

Billy Blue College of Design är skolan för dig som vill gå en kreativ utbildning med lärare ifrån branschen och ett mycket gott rykte. Skolans campus ligger mycket centralt i Brisbane, Melbourne, Perth & Sydney och erbjuder dig som student en väldigt kreativ miljö med alla faciliteter & verktyg du behöver för att lyckas. Billy Blue's rykte i Australien och internationellt är väldigt väl ansett och med en examen härifrån får du en biljett rakt in i din kreativa dröm karriär.

 

Program du kan läsa på Billy Blue College Design

Bachelor of Communication – Graphic Design 

Bachelor of Digital Media Interaction Design

Bachelor of Digital Media Video & Film Design 

Bachelor of Interior Design - Commercial

Bachelor of Interior Design – Residential 

Bachelor of Branded Environments 

Bachelor of Branded Fashion Design 

Read More

VILL DU STUDERA I BRISBANE? INFORMATION & STUDIERÅDGIVNING

Vi på OneWorldStudies har lång erfarenhet av studier i Australien & hjälper gärna dig att ansöka till ett bra Universitet eller College & en passande utbildning i din favoritstad i Australien.           

Hör gärna av dig till oss per telefon eller på mail med dina frågor om studier i Australien.

Mobil: 0727 18 03 22

Email: info@oneworldstudies.se