Studera utomlands i Sydney

UNIVERSITET & COLLEGE I SYDNEY

UTBILDNINGAR DU KAN LÄSA I SYDNEY

På de flesta Universitet i Australien som vi representerar kan du välja att läsa följande utbildningar. En eller två study abroad eller utbytes terminer där du läser 3 till 4 kurser per termin.

Diploma & Advanced Diplomas. Bachelor degrees & Professional Bachelor Degrees. Postgraduate Diploma. Masters Degrees

VILL DU STUDERA PÅ UNIVERSITET & COLLEGE I SYDNEY

SYDNEY ligger i New South Wales är Australiens mest kända stad med sitt Opera House och Harbour Bridge. Sydney är hem till ca 5 miljoner människor och här erbjuds du allt en internationell storstad har. Skillnaden är att du aldrig är 15 min ifrån en strand i världsklass och kan åka färjor och båtar till olika delar av staden.

SYDNEY LIFESTYLE

Att bo i Sydney är en livsstil och det hör inte till ovanligheten att de som arbetar under veckorna i CBD (Central Business District) åker ut till Manly, Bondi, Bronte, eller Maroubra beach för att ha en skön dag och barbecue på stranden under helgen.

Här finns alla möjligheter. Du har även trendiga delar som Glebe, Newtown och Paddington med hundratals schyssta barer, restauranger och caféer.

På AIT hittar du ett brett utbud inom IT, design, animation och media. När det gäller just IT ligger verkligen denna skola i framkant. För dig som väljer att studera utomlands på AIT kommer du som student att få allt som behövs för att lyckas inom IT.

Några program du kan läsa på AIT 

Gamedesign

Animation

Digitaldesign

Film making

IT

Read More

Vill du försäkra dig om ett jobb inom hotell och turism är the Hotel School of Sydney & Melbourne det självklara valet. Efter att ha studerat  på THS kommer du att genomgått minst 6 månaders betald praktik och kunna allt du behöver får en framtida karriär inom hotell & turismbranschen.

Några program du kan läsa på THS 

Hotel management & Administration

Sales & Marketing

Human resource managment

Rooms division & Front office

Event management

Read More

Vill du studera i en olympisk miljö? Då är ACPE beläget  i Sydney Olympic Park det självklara valet. Här kommer du få träffa studenter från hela världen som har ett brinnande intresse för idrott och dans i kombination med markandsföring, business och entreprenörskap. 

Några program du kan läsa på ACPE 

Dance

Health Science and Fitness Training

Health Science and Sport

Physical Health Education

Sports Coaching

Read More

På Martin College kan du påbörja studier varje månad vilket innebär att skolan är ett väldigt flexibelt alternativ. Skolan har många nytänkande utbildningar som gör dig redo för arbetslivet. Goda möjligheter att tillgodo räkna dina studier om du vill läsa till en Bachelor på andra Universitet. 

Några program du kan läsa på Martin College

Business

Management

Marketing

Event Management

Travel and Tourism

Read More

CQU university är ett otroligt uppskattat universitet bland skandinaviska utlandsstudenter. Som internationell student på CQU finns väldigt mycket hjälp att få för dig som internationell student allt för att lyckas acklimatisera sig så snabbt som möjligt. Som student har man även möjlighet att byta mellan olika campus. 

Några program du kan läsa på CQU

Business

Law

Education

Arts

Engineering & Technology

Read More

Southern Cross University (SCU) är ett multicampus universitet som gör att du kan studera på flera av Australiens vackraste ställen. Universitetet har vunnit pris för bästa support till internationella studenter två gånger. Gold Coast Campus ligger precis vid stranden och Lismore med närheten till vackra Byron Bay.

Några program du kan läsa på SCU

Arts and Social Sciences

Business

Information Technology

Law and Justice

Tourism an Hospitality Management

Read More

La Trobe University har i dagsläget 33000 studenter och det finns hundratals program på både Undergraduate & Postgraduate nivå inom olika områden som du kan välja bland. Du kan läsa en eller två terminer som utbytesstudent på La Trobe som har garanterade boenden på Campus i Melbourne.

Några program du kan läsa på La Trobe

Arts & Communication

Business

Health Sciences

Law

Psychology

Read More

På CATC's moderna och centralt belägna campus får du hjälp av de bästa lärarna i branschen för att göra dig redo för en karriär i designbranschen. CATC erbjuder state of the art campus med alla verktyg du behöver och cutting edge teknologi för att du skall behärska allt ifrån redigering till CAD, animering, illustrator och photoshop. CATC är en språngbräda in i design branschen och skolan samt lärare har direkt anknytning i branchen som du också möter i form av praktik. 

Program du kan läsa på CATC

Diploma of Grahphic Design 1 år 

Diploma of Interior Design & Decoration 1 år 

Diploma of Photography & Photoimaging 1 år

Read More

Billy Blue College of Design är skolan för dig som vill gå en kreativ utbildning med lärare ifrån branschen och ett mycket gott rykte. Skolans campus ligger mycket centralt i Brisbane, Melbourne, Perth & Sydney och erbjuder dig som student en väldigt kreativ miljö med alla faciliteter & verktyg du behöver för att lyckas. Billy Blue's rykte i Australien och internationellt är väldigt väl ansett och med en examen härifrån får du en biljett rakt in i din kreativa dröm karriär.

Program du kan läsa på Billy Blue College Design

Bachelor of Communication – Graphic Design 

Bachelor of Digital Media Interaction Design

Bachelor of Digital Media Video & Film Design 

Bachelor of Interior Design - Commercial

Bachelor of Interior Design – Residential 

Bachelor of Branded Environments 

Bachelor of Branded Fashion Design 

Read More

VILL DU STUDERA I SYDNEY? INFORMATION & STUDIERÅDGIVNING

Vi på OneWorldStudies har lång erfarenhet av studier i Australien & hjälper gärna dig att ansöka till ett bra Universitet eller College & en passande utbildning i din favoritstad i Australien.           

Hör gärna av dig till oss per telefon eller på mail med dina frågor om studier i Australien.

Mobil: 0727 18 03 22

Email: info@oneworldstudies.se