Studera utomlands på Gold Coast

UNIVERSITET & COLLEGE I BRISBANE

UTBILDNINGAR DU KAN LÄSA PÅ GOLD COAST

På de flesta Universitet i Australien som vi representerar kan du välja att läsa följande utbildningar. En eller två study abroad eller utbytes terminer där du läser 3 till 4 kurser per termin.

Diploma & Advanced Diplomas. Bachelor degrees & Professional Bachelor Degrees. Postgraduate Diploma. Masters Degrees

VILL DU STUDERA PÅ UNIVERSITET & COLLEGE PÅ GOLD COAST

På underbara Gold Coast med sina mer än 50 km surfstränder och härliga atmosfär kan du studera på Central Queensland University, Martin College och Southern Cross University.

Här bor du bara 50 min ifrån Brisbane som numera sitter ihop med Gold Coast men har ett riktigt beachlife samtidigt som du får en riktigt bra utbildning.

GOLD COAST LIFESTYLE

Gold Coast är idag en riktgt stad som vuxit mycket av turismen. Människor älskar att åka till Main eller Broadbeach för att surfa, simma och relaxa på helgerna.

Det är en aktiv utomhus livsstil med BBQ och sport samt nöjen förknippat med på Gold Coast. Staden är känd för att ha mycket event och aktiviteter och det finns allt något spännande att hitta på vid sidan av studierna. Glöm inte att packa badbyxor och flip flops.

Southern Cross University (SCU) är ett multicampus universitet som gör att du kan studera på flera av Australiens vackraste ställen. Universitetet har vunnit pris för bästa support till internationella studenter två gånger. Gold Coast Campus ligger ett stenkast ifrån en välkänd surfstrand och med närhet till centrala delarna av Main Beach Gold Coast.

Några program du kan läsa på SCU

Arts and social Sciences

Business & Management

Creative and Performing Arts

Law and Justice

Tourism an Hospitality Management

Read More

CQU university är ett otroligt uppskattat universitet bland skandinaviska utlandsstudenter. Som internationell student på CQU finns väldigt mycket hjälp att få för dig som internationell student allt för att lyckas acklimatisera sig så snabbt som möjligt. Som student har man även möjlighet att byta mellan olika campus. 

Några program du kan läsa på CQU

Business

Law

Education

Arts

Engineering & Technology

Read More

På Martin College kan du påbörja studier varje månad vilket innebär att skolan är ett väldigt flexibelt alternativ. Skolan har många nytänkande utbildningar som gör dig redo för arbetslivet. Goda möjligheter att tillgodo räkna dina studier om du vill läsa till en Bachelor på andra Universitet. 

Några program du kan läsa på Martin College

Business

Management

Marketing

Event Management

Travel and Tourism

Read More

VILL DU STUDERA PÅ GOLD COAST? INFORMATION & STUDIERÅDGIVNING

Vi på OneWorldStudies har lång erfarenhet av studier i Australien & hjälper gärna dig att ansöka till ett bra Universitet eller College & en passande utbildning i din favoritstad i Australien.           

Hör gärna av dig till oss per telefon eller på mail med dina frågor om studier i Australien.

Mobil: 0727 18 03 22

Email: info@oneworldstudies.se