STUDERA I ENGLAND & LONDON

UNIVERSITET & COLLEGE I ENGLAND UK & LONDON

UTBILDNINGAR DU KAN LÄSA I ENGLAND

På de flesta Universitet i England som vi representerar kan du välja att läsa 3 åriga Bachelor Degrees motsvarande en kandidatexamen, eller en Master på mellan 1 - 2 år.

Du kan även läsa Foundation, Top Up Degees, Diploma & Advanced Diplomas. Bachelor degrees & Masters Degrees.

VILL DU STUDERA PÅ UNIVERSITET I ENGLAND

Studier i England och framförallt runt London är väldigt populärt bland internationella studenter generellt och i synnerhet av Svenska studenter. Efter USA är England det land där flest internationella studenter väljer att förlägga sina studier.

Anledningen är den ökade möjligheten att komma in på populära program samt en hög nivå och kvalitet på utbildning med relativt låga studiekostnader samt goda möjligheter till jobb och garanterat boende under sin studietid.

ONEWORLDSTUDIES KAN ENGLAND & UCAS

Vi har mycket kunskap om studier i England och kan hjälpa dig att ta fram lämpliga studiealternativ för just dina studier och se till så du kommer in på ditt dröm program.

Vi är även registrerade vid UCAS och hjälper dig kostnadsfritt med ansökan till våra Universitet. Ta chansen att bli antagen på tex psykologi, juridik, ekonomi eller andra spännande program.

WINCHESTER UNIVERSITY

Winchester University är ett Universitet med gamla anor och ett mycket gott rykte bland skandinaver . Som utlandsstudent här är du garanterad boende och har närhet till en mängd aktiviteter. Centrala London ligger bara en knapp timme bort. Universitetet rankas som Top 20 för overall student satisfaction i England. 

Några program du kan läsa på Winchester

Accounting & Finance

Business Management & Marketing

LAW

Criminologi & Sociology

Psychology

Read more

HERTFORDSHIRE UNI LONDON

University of Hertfordshire ligger i Hatfield endast 20 minuter från centrala delarna av London. Universitetet är relativt nytt med engelska mått. Här studerar du med ca 2800 andra internationella studenter av totalt 25000. Vill du få möjligheten att ta del av innovativa och branch specifika utbildningar är det här universitetet för dig. Här är ett axplock av vad du kan läsa:

Animation, Architecture & Design

Aerospace Engineering

Law

Biomedical Science

Business, Economics & Management

Read more

LCCA - LONDON COLLEGE OF CONTEMPORARY ARTS

LCCA - LONDON

LCCA är ett college som erbjuder dig som student kreativa utbildningar i en internatinell miljö mitt i centrala London. Du som läser om LCCA är förmodligen en kreativ person som vill in i mode och fashion branschen. LCCA ger dig verktygen för en framtida internationell karriär inom mode, fashion och luxury brands. Här läser du med andra internationella samt Engelska studenter som också brinner för mode, design och kreativt skapande.

Några program du kan läsa på LCCA i LONDON

Fashion Design

Luxury, Fashion Business  & Marketing

Graphic Design

Photography & Illustration

Fashion & Textiles

Read more

VARFÖR STUDERA I ENGLAND & LONDON

LÄS MER!

WELL BECAUSE!

 

Du kan skaffa en internationellt gångbar utbildning

Vässa dina språkkunskaper i Engelska

Perfekt startpunkt för din internationella karriär

Hög utbildningskvalitet & högt ansedda Universitet

Engelskt socialt liv och människor från hela världen berikar dig

Nära Sverige så du enkelt jan resa hem under lov och ledigheter

Mycket att välja på inom sport, kultur och nöjesliv

CSN finansierad utbildning till relativt låg kostnad

KARRIÄR I UK & LONDON

Genom att läsa en utbildning i England & London ger du dig en möjlighet till en internationell karriär.

London är en internationell metropol för både kreativa industrier som film/animation, hospitality, hotelbranschen, internationella relationer men även business och ekonomi.

CSN TÄCKER DINA STUDIEKOSTNADER

I UK kan du låna till undervisningsavgiftens om gott och väl täcks av CSN när du studerar en Bachelor eller Master.

Du kan även arbeta vid sidan om vilket gör UK än mer attraktivt för studenter som vill finansiera sina studier. Du får utöver kurskostnaden även pengar över för att leva och betala boende.

KVALITETSSÄKRAD UTBILDNING

Statligt kvalitetssäkrad utbildningsnivå samt högt rankade privata och statliga Universitet med ett brett urval av kurser & program.

INFORMATION OM ATT STUDERA I UK ENGLAND & LONDON

AUSTRALIEN FÖR INTERNATIONELLA STUDENTER

Universitet, college och språkskolor i Australien vet att internationella studenter dels vill få en bra utbildning med sig i bagaget. De vet också att studenter vill åka på surftrips, utforska kritvita stränder på Whitsundays, köra jeep på fraser island eller leta krokodiler i Northern Queensland och uppleva världens äldsta regnskog i Cairns & Cape Tribulation regionen.

Det finns därför stor möjlighet att genom skolan eller universitet man studerar på gå med i olika grupper eller ta del av resor med andra studenter. Australien har inte bara natur utan även kultur trots att man är ett ungt land. Då det finns stora influenser ifrån Asien, Oceanien & Europa så hittar man mat och upplevelser ifrån hela världen som berikar ens studietid.

ONEWORLDSTUDIES UNIVERSITET I ENGLAND & LONDON

I England finns en rad olika privata samt statliga Universitet dit du som svensk student är berättigad att söka till. Vi har ett nära samarbete med Winchester University & University of Hertfordshire som båda har ett bra läge och utbildningar av hög klass.

Vi pratar igenom dina önskemål och lägger tillsammans upp en plan för ansökan och tar fram lämpliga program för din profil, betyg och kunskapsnivå. Vi är UCAS certifierade med då vi har nära kontakt med våra Universitet kan du vänta dig snabb svarstid på din ansökan till våra Universitet

CSN FÖR STUDIER I UK

Utbildningar på våra Universitet är fullt CSN berättigande och CSN täcker helt studiekostnaderna för att läsa på våra Universitet i UK London Storbrittanen samt ger pengar över till boende och rimliga levnadskostnader. CSN täcker även 2 tur/retur resor per kalenderår samt försäkring som tecknas via oss och GOUDA. Kontakta oss gärna för en mer utförlig kostnadskalkyl på just din utbildning.

Det finns studentlån i UK men vi rekommenderar våra studenter att nyttja CSN då det är lägre ränta på våra lån och det ligger 2016 på 0.6 % vilket är lägre än de engelska studentlånen.

ENGELSKAKRAV & ANTAGNING UK

På våra Universitet, College & skolor slipper du i regel att ta engelska test på om du har VG/C eller bättre i Engelska A+B steg 5+6 ifrån Gymnasiet förutsatt att dina betyg inte är äldre än 5 år. De kan hursomhelst kräva ett IELTS/TOEFL test och ett visst resultat beroende på program. Du gör bäst i att höra med oss om detta i samband med din ansökan. Gällande antagning så är den oftast löpande och antagningsavdelningen kommer titta på följande.

Betyg ifrån Gymnasiet, eventuellt Universitetet om du läst eller läser där. Personligt brev, referensbrev & portfolio samt intervju främst för kreativa utbildningar. I UK finns det goda chanser att komma in på sin önskade eller kanske till och med drömutbildning. Bidragande faktor till det är fler Universitet vilket innebär fler platser och ett antagningssystem som premierar individen och inte bara betygen.

BOENDE PÅ VÅRA UK UNIVERSITET

När du är antagen och har accepterat din plats på något av våra Universitet kan du välja typ av boende och reservera ett rum eller en lägenhet som passar din ekonomi och levnadssätt.

Du är på våra Universitet garanterad boende som internationell student som läser första året, men det måste reserveras i tid då det självklart är högt tryck på boende i närhet av London. Boendet kan finansieras genom CSN och du har flera olika alternativ såsom halls of residence och studentlägenheter att välja på efter din budget.

ONEWORLDSTUDIE UCAS CERTIFIERAD

Vi är en godkänd UCAS agent vilket innebär att vi genomgått träning och är certifierade för att hjälpa Svenska studenter med ansökan till UK.

Vi hjälper gärna till med information kring referensbrev, personligt brev och hur du på bästa sätt utformar en ansökan för att ge dig största möjliga chans att bli antagen till ditt program.

VILL DU STUDERA I ENGLAND & LONDON? INFORMATION & STUDIERÅDGIVNING

Vi på OneWorldStudies har lång erfarenhet av studier i UK & London & hjälper gärna dig att ansöka till ett bra Universitet eller College & en passande utbildning där du kan bli antagen.       

Hör gärna av dig till oss per telefon eller på mail med dina frågor om studier i UK England & London.

Mobil: 0727 18 03 22 & 0727 18 06 22

Email: info@oneworldstudies.se