Study Abroad

Select som vi kallar det eller study abroad som det egentligen heter innebär kort att studera 1 eller 2 terminer på ett Universitet där du väljer dina kurser fritt.

Du som går på Universitet men som antingen inte är behörig för att åka på exchange eller vill till ett specifikt Universitet som ditt Universitet inte har ett samarbeta med kan välja att läsa ett study abroad med oss. Du kan i många fall även få tillgodoräkna dig kurspoäng så kallade credits.

Viktigt! Vi hjälper dig att hitta lämpliga kurser på ditt valda Universitet. Ditt Universitet måste dock innan godkänna dina valda kurser om du vill vara säker på att kunna få tillgodoräkna dig poäng, det är inget som OneWorldStudies beslutar.

Är du klar med gymnasiet och inte vet exakt vad du vill studera? Då är study abroad på 1-2 terminer utomlands ett perfekt val för att prova kurser inom olika inriktningar så att du får en bättre bild av vad du faktiskt vill studera.

Du väljer fritt kurser på grundnivå ifrån olika fakulteter något som vi hjälper dig med i samråd med Universitetet. I Australien & Singapore läser du oftast 3 eller 4 kurser per termin och i USA 4 -5 kurser och 12-15 credits.

Kontakta oss gärna för mer information om study abroad.

Nedan ser du våra Universitet där du kan läsa SELECT kurser på 1 eller 2 terminer.

Southern Cross University – Sydney, Gold Coast, Lismore & Melbourne

SCU

Martin College – Sydney, Melbourne, Brisbane & Gold Coast

martin logo

Swinburne University of Technology – Melbourne

swin6

AIT – Sydney & Melbourne

Print

Central Queensland University – Sydney, Brisbane, Rockhampton, Melbourne, Mackay & Biloela

folio_cquni6

James Cook University Singapore – Singapore

jcu3

Hillsborough College – Tampa, Florida

hcc

Hawaii Pacific University HPU

hpu2